Kiskorúak táplálkozása

Gyermekek közétkeztetése

Hazánkban a közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi szempontjait rendelet szabályozza. A szabályokat táplálkozási szakértők alakították ki nemzetközi tapasztalatokat és ajánlásokat is figyelembe véve, hogy az étrend a gyermekek egészséges...

Kisgyermekek egészséges étrendje

Az egészséges étrendnek minden életkorban alapvető jelentősége van, de különösen a kisgyermekkor időszakában szükséges az optimális növekedés, az egészséges lelki-szellemi fejlődés érdekében.  A kiegyensúlyozottan étkező gyermekek kevésbé...

Okostányér iskolás gyermekeknek

A táplálkozás minőségének óriási jelentősége van: a krónikus betegségek 70-80%-a az egészségtelen étrend miatt alakul ki. Az egészséges táplálkozás nem a lemondásról, sokkal inkább a változatosságról szól: az étrendben minden élelmiszer helyet...

Kapcsolódó tartalmak

1812 kollegaink segitenek

egeszsegvonal logonngyk logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” kiemelt projekt keretében.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
Az oldalt működteti: Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
Együttműködő partner: Belügyminisztérium

Minden jog fenntartva © 2025

SSL ClassC

sz2020 also infoblokk