Táplálkozás

Növényi fehérjeforrások

A legtöbb ember számára a fehérjebevitel kapcsán elsősorban a hús jut az eszébe. Ugyanakkor számos növényi élelmiszer is értékes fehérjeforrásként szolgálhat, így hozzájárulva a húsfogyasztás mérsékléséhez.A fehérjék – és azok építőelemei, az...

Kapcsolódó tartalmak

1812 kollegaink segitenek

egeszsegvonal logonngyk logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” kiemelt projekt keretében.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
Az oldalt működteti: Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ
Együttműködő partner: Belügyminisztérium

Minden jog fenntartva © 2025

SSL ClassC

sz2020 also infoblokk